Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bunun sinein bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran değmedarımaişetmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Böyle bir yangın kapısının fabrika ederı üreticiden üreticiye değiştiği kadar piyasada böyle bir yangın kapısının hediyeı da başkalık gösterebilmektedir.

– Yaman sızdırmaz kapılarda camlı baplar hariç, meydan her bir kanat yüzey kayranının en azca %25’ i değerinde kupkuru görüş sağlayan sırça paneller konacaktır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Genellikle birlik bir kanatları vardır ve bu baplar yangın emniyetliği açısından temel bir beis oluşturur.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Binalarda belirli standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı evgin çıkış derunin kullanılacaksa o hengâm mukteza koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kanat adetsı veya Yangın Kapısı kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page